OM ØKO LIFE CAMP2020-01-24T18:06:20+00:00

OM ØKO LIFE CAMP

MÅLGRUPPE

Læring gennem leg

Målgruppen for Øko Life Camp er børn i alderen 10-14 år.

Campen henvender sig til alle børn, som har lyst til at få en oplevelsesrig uge, der blandt andet er fyldt med sjov og læring i naturen.

Der er plads til 18 børn, hvilket vi ser som det optimale antal for at give deltagerne en helt unik oplevelse, samtidig med at der kan drages omsorg om det enkelte barn.

VISION

Viden om naturen er alfa og omega

Vi har en vision om, at alle børn skal have lige mulighed for at opleve naturens egenskaber, bevæge sig i naturen og ikke mindst finde glæden ved at være sammen med andre børn.

Vi vil på Øko Life Camp sætte fokus på leg og læring i naturen samt lære børnene, hvilken betydning økologisk landbrug har for samfundet.

HISTORIEN BAG CAMPEN

Vi er drevet af vores kærlighed til naturen

Baggrunden for dette projekt er opstået med udgangspunkt i vores egen barndom. Vi er opvokset på Trøjborg Hovedgaard, som er en herregaard ved Visby i Sønderjylland, og som har en lang historie bag sig. Vi er af en søskendeflok på seks, hvor vi har nydt godt af både hinanden, men også de omgivelser vi er vokset op i. Denne opvækst gør, at vi kan være medvirkende til at give deltagerne en god oplevelse i dejlige omgivelser i samspil med andre børn.

Igennem opholdet kommer børnene til at lære at tage aktiv del i hverdagen på gården; en værdifuld kvalitet, som er brugbar, uanset hvor du er i livet. Der findes et utal af sommercamps for børn og unge i Danmark, men vi er endnu ikke stødt på en sommercamp, som kombinerer fysisk aktivitet, leg i naturen og økologisk landbrug.

Da vi har kompetencer inden for det pædagogiske felt og fysisk aktivitet, samt vi er vokset op med økologisk landbrug, føler vi, at vi er kompetente og har en solid baggrund for at afholde en sommercamp, hvor børn fra både land og by får mulighed for at prøve kræfter med livet på landet på en sjov og anderledes måde.

På nedenstående links kan man læse et par artikler om campen:

Skærbæk Ugeavis

Skærbæk Ugeavis 2

Tønder Ugeavis

Landbrugsavisen

SPONSORER

Sammen er vi stærkere