TEAMET BAG2019-01-13T10:46:49+00:00

TEAMET BAG

dagmar sommercamp lejr sommerferie landbrugsferie landmandsferie lejrleder

DAGMAR

Dagmar er 28 år og læser en kandidat i Idræt på Aarhus Universitet, hvor hun ligeledes er bosiddende. Dagmar arbejder ved siden af studiet som pædagogmedhjælper på et bosted og som instruktør for DGI, hvor hun bl.a. laver aktiviteter for børnefamilier. Dagmar er en energisk pige. Hun udfolder sig gerne kreativt og anderledes, hvorfor hun er medvirkende til, at børnene får en uge med nye oplevelser og udfordringer.

SIGNE

Signe er 30 år og blev i juni 2016 uddannet pædagog fra Pædagoguddannelsen i Aarhus. Til dagligt arbejder hun som pædagog i en institution for børn og unge med autisme. Hun er bosiddende i Aarhus. Signe elsker at lave mad, hvorfor det er Signe, der på campen vil lave sund, lækker og næringsrig mad i samarbejde med børnene.

CATHRINE

Cathrine er 32 år og afsluttede i 2017 hendes kandidat i Idræt og Sundhed på Odense Universitet. Hun er nu i gang med et toårigt ledelsesudviklingsprogram ved Teach First og er til daglig bosiddende i Kalundborg. Cathrine har gennem de seneste par år været tilknyttet DGI Østjylland, hvor hun uddanner løbetrænere samt er projektmedhjælper på diverse projekter. Endvidere har Cathrine været campleder på en camp for overvægtige børn.